Artikler og inspirasjonMini tacopizza med sitrontran

Mini tacopizza med sitrontran

15 July 2019

|

Oppdater 31 January 2025

Skrevet av:

Linda Strand

Enkel og rask oppskrift som passer til både fredagstacoen/pizzaen, kveldskos eller som mellommåltid. Bruk det du har hjemme til saus og topping, og husk din daglige dose Möller’s Tran! Oppskriften holder til 8 små tacopizzaer – velbekomme!

Mini tacopizza med sitrontran

Ingredienser:

  • 8 små tortilla

  • 8 ss valgfri tomat/tacosaus

  • 1,5 dl valgfri revet ost

  • Topping:

    • 8 skiver lufttørket skinke

    • Fersk basilikum

    • 1 dl Cremé fraîche

    • 1 dl chilisaus

    • 3 ss Möller’s Tran med sitronsmak

    • Chiliflakes hvis ønskelig

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader

  2. Bre tomatsausen eller tacosausen utover hver tortilla og topp med ost.

  3. Sett midt i ovnen og stek i ca 8 minutter, til kantene har fått farge og osten har smeltet

  4. Ta ut pizzaene og topp med skinke, fersk basilikum, eventuelt chiliflak og dryss litt Möller’s Tran med sitronsmak på toppen

  5. Server med chilisaus og Cremé fraîche

Type oppskrift: Middag - Italiensk

Porsjoner: 8

Tilberedelsestid: 15

Forberedelsestid: 8

Oppskrift av Evelina Söderholm