)
Grønn pastasalat
4 May 2020
|Oppdater 31 January 2025
Skrevet av:
Linda Strand
Det er ekstra viktig som gravid at man passer på å få i seg nok av de sunne næringsstoffene kroppen trenger, og i denne oppskriften på grønn pastasalat får du blant annet folat fra grønne grønnsaker, kalsium fra brokkoli og jern fra cashewnøtter. Oppskriften holder til to porsjoner og smaker godt! Bruk de grønnsakene du liker best, så blir dette din nye favorittsalat.
Grønn pastasalat
Ingredienser:
200 g brokkoli
100 g agurk
2 dl pasta
1 dl grønne erter
1 avokado
200 g fetaost
Ferske urter, persille
2 never bladspinat
4 ss cashewnøtter
Vinaigrette:
3 ss olivenolje
1 ts dedamolje
1 ss eddik
1 ts honning
Salt
Pepper
Slik gjør du:
Kok pasta etter instrukser på pakken
Skjær av bukettene på brokkolien og forvell med de grønne ertene
Hakk agurk og avokado
Rør sammen alle ingrediensene til vinaigretten
Bland alle ingrediensene til salaten, brokkoli, agurk, pasta, erter, avokado, spinat og cashewnøtter. Legg opp i skåler. Smul og topp med ost og ferkse urter
Dryss over vinaigretten og bland rundt så alle smakene blendes. Server!
Oppskrift av Evelina Söderholm