)
Fisketaco med sitrontran
15 July 2019
|Oppdater 31 January 2025
Skrevet av:
Linda Strand
Enkel og spennende variant av taco med Möller’s Tran med sitronsmak og fisk. Du kan også bytte ut fisken med kylling for variasjon. Oppskriften holder til 4 porsjoner og smaker fantastisk godt!
Fisketaco med sitrontran
Ingredienser:
16 små torillalefser eller 8 store
600 g hvit fisk, sei, torsk eller lignende
2 dl cornflakes
1 pose tacokrydder
Saus:
2 dl tyrkisk yoghurt
2 ss sriracha
Topping:
Möller’s Tran med sitronsmak
Løk og avokado eller andre valgfrie grønnsaker
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader.
Skjær fisken i terninger. Hell cornflakes i en pose og smuldre den. Bland sammen cornflakessmulene med tacokrydder. Vend fisketerningene i krydderblandingen.
Legg fisketerningene på et stekebrett med bakepapir og dryss over Möller’s Tran med sitronsmak.
Stek midt i ovnen i 12 minutter
Bland yoghurt og sriracha. Skiv og hakk grønnsakene
Server fisken med tortillalefser, srirachayoghurt og grønnsaker
Type oppskrift: Middag - meksikansk
Porsjoner: 4 porsjoner
Tilberedelsestid: 12
Forberedelsestid: 20
Oppskrift av Evelina Söderholm