Artikler og inspirasjonFisketaco med sitrontran

Fisketaco med sitrontran

15 July 2019

|

Oppdater 31 January 2025

Skrevet av:

Linda Strand

Enkel og spennende variant av taco med Möller’s Tran med sitronsmak og fisk. Du kan også bytte ut fisken med kylling for variasjon. Oppskriften holder til 4 porsjoner og smaker fantastisk godt!

Fisketaco med sitrontran

Ingredienser:

  • 16 små torillalefser eller 8 store

  • 600 g hvit fisk, sei, torsk eller lignende

  • 2 dl cornflakes

  • 1 pose tacokrydder

  • Saus:

    • 2 dl tyrkisk yoghurt

    • 2 ss sriracha

  • Topping:

    • Möller’s Tran med sitronsmak

    • Løk og avokado eller andre valgfrie grønnsaker

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader.

  2. Skjær fisken i terninger. Hell cornflakes i en pose og smuldre den. Bland sammen cornflakessmulene med tacokrydder. Vend fisketerningene i krydderblandingen.

  3. Legg fisketerningene på et stekebrett med bakepapir og dryss over Möller’s Tran med sitronsmak.

  4. Stek midt i ovnen i 12 minutter

  5. Bland yoghurt og sriracha. Skiv og hakk grønnsakene

  6. Server fisken med tortillalefser, srirachayoghurt og grønnsaker

Type oppskrift: Middag - meksikansk

Porsjoner: 4 porsjoner

Tilberedelsestid: 12

Forberedelsestid: 20

Oppskrift av Evelina Söderholm