)
Chiapudding
29 April 2020
|Oppdater 31 January 2025
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på chiapudding som er perfekt å alltid ha tilgjengelig i kjøleskapet. Chiafrø er en god kilde til omega-3 og dermed en perfekt frokost eller mellommåltid for deg som er i permisjon og ammer. Du kan forberede flere porsjoner i lufttette porsjonsbokser og ha de ferdig i kjøleskapet, slik at du alltid har mat når du er sulten eller får en kjapp pause. Chiapuddingen holder seg 3-5 dager i kjøleskaper og oppskriften holder til to porsjoner.
Chiapudding
Ingredienser:
2 dl fettfri melk
1 dl gresk yoghurt
0,75 dl chiafrø
0,5 ts vaniljeessens eller vaniljepulver
Toppingforslag:
Frukt, bær, nøttesmør, usøtet müsli eller nøtter
Slik gjør du:
Rør sammen alle ingrediensene i en skål
Spis med en gang eller fordel i glass eller bokser, og oppbevar i kjøleskapet opp til 5 dager
Spis som den er eller tilsett valgfri topping. Gjerne bær, kiwi eller andre c-vitaminrike sitrusfrukter
Oppskrift av Evelina Söderholm
Test ut en av våre forfriskende smoothie-oppskrifter: