Mini tacopizza med sitrontran
Mini tacopizza med sitrontran
Oppskrift
Enkel og rask oppskrift som passer til både fredagstacoen/pizzaen, kveldskos eller som mellommåltid. Bruk det du har hjemme til saus og topping, og husk din daglige dose Möller’s Tran! Oppskriften holder til 8 små tacopizzaer – velbekomme!
Ingredienser:
- 8 små tortilla
- 8 ss valgfri tomat/tacosaus
- 1,5 dl valgfri revet ost
- Topping:
- 8 skiver lufttørket skinke
- Fersk basilikum
- 1 dl Cremé fraîche
- 1 dl chilisaus
- 3 ss Möller’s Tran med sitronsmak
- Chiliflakes hvis ønskelig
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Bre tomatsausen eller tacosausen utover hver tortilla og topp med ost.
- Sett midt i ovnen og stek i ca 8 minutter, til kantene har fått farge og osten har smeltet
- Ta ut pizzaene og topp med skinke, fersk basilikum, eventuelt chiliflak og dryss litt Möller’s Tran med sitronsmak på toppen
- Server med chilisaus og Cremé fraîche
Type oppskrift: Middag – Italiensk
Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 15
Forberedelsestid: 8
Oppskrift av Evelina Söderholm