Fisketaco med sitrontran
Fisketaco med sitrontran
Oppskrift
Enkel og spennende variant av taco med Möller’s Tran med sitronsmak og fisk. Du kan også bytte ut fisken med kylling for variasjon. Oppskriften holder til 4 porsjoner og smaker fantastisk godt!
Ingredienser:
- 16 små torillalefser eller 8 store
- 600 g hvit fisk, sei, torsk eller lignende
- 2 dl cornflakes
- 1 pose tacokrydder
- Saus:
- 2 dl tyrkisk yoghurt
- 2 ss sriracha
- Topping:
- Möller’s Tran med sitronsmak
- Løk og avokado eller andre valgfrie grønnsaker
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Skjær fisken i terninger. Hell cornflakes i en pose og smuldre den. Bland sammen cornflakessmulene med tacokrydder. Vend fisketerningene i krydderblandingen.
- Legg fisketerningene på et stekebrett med bakepapir og dryss over Möller’s Tran med sitronsmak.
- Stek midt i ovnen i 12 minutter
- Bland yoghurt og sriracha. Skiv og hakk grønnsakene
- Server fisken med tortillalefser, srirachayoghurt og grønnsaker
Type oppskrift: Middag – meksikansk
Porsjoner: 4 porsjoner
Tilberedelsestid: 12
Forberedelsestid: 20
Oppskrift av Evelina Söderholm