Avokadopålegg med spinat og valnøtter

Avokadopålegg med spinat og valnøtter

Oppskrift
Hjemmelaget-avocadopalegg

Dette pålegget med avokado, spinat og valnøtter er en super «erstatning» for kremost, leverpostei og annet smørepålegg. Like godt smaker det også. 

Pålegget blir ekstra næringsrikt med avokado

Dette avokadopålegget minner litt om pesto i smak og konsistens, og kan også da brukes til mye av det samme som pesto. Bonusen er at dette i tillegg er enda mer næringsrikt. 

Ingrediensene mikses sammen i en blender. Pass på at du oppbevarer det i en lufttett boks, og legg kjerne litt plastfolie tett oppå hver gang etter bruk, da slipper du at det blir brunt. Holdbarheten er 3 til 4 dager i kjøleskap. 

TID 

 5 min – 10 min 

PORSJONER 

1 mellomstort Norgesglass 

NIVÅ 

Enkel 

Du trenger 

  • 100 gr valnøttkjerner 

 SLIK GJØR DU 

1. Ha alt i en hurtigmikser og bland sammen. Oppbevar kjølig i en lufttett boks. Håper det smaker! 

Passer ypperlig med: Saftig quinoabrød 

Prøv også: