Kyllingwrap
Kyllingwrap
For å få i seg de næringsstoffene man trenger i løpet av en dag er det viktig å få i seg nok mat, og når man ammer kan dette være spesielt vanskelig da man som oftest har hendene fulle. Bokstavelig talt. Denne oppskriften på kyllingwrap kan forberedes dagen før, slik at du alltid har en matbit tilgjengelig i kjøleskapet som kan spises med en hånd. Ta med deg ut på trilletur eller spis mellom slagene. Et tips er å ikke overfylle wrapen eller ha for små biter av ingrediensene i wrapen, da det er en risk at fyllet faller ut og det blir vanskeligere å spise med en hånd. Har du kylling fra gårsdagens middag? Perfekt å bruke opp i denne wrapen.
Ingredienser:
- Tortillalompe eller lefse
- Grillet kylling i biter
- Philadelphia hvitløk & urter
- Fersk spinat
Slik gjør du:
- Smør lefsene med philadelphia
- Legg på spinat og kylling
- Rull sammen ganske hardt. Kan rulles inn i matpapir eller legges i en matboks.
Kombiner lunsjen med en forfriskende smoothie:
Oppskrift av Evelina Söderholm