Omelett quesedilla

Omelett quesedilla

Oppskrift
Omelett-Quesedilla-5-rotated

Denne oppskriften på omelett quesedilla kombinerer to supergode måltider i en, omelett og quesedilla! Perfekt både til frokost og lunsj. Her får du også mange av de næringsstoffene du trenger når du ammer, som for eksempel protein, kalsium, vitamin B12 og C-vitamin. I tillegg er dette måltider noe du kan lage kvelden i forveien og oppbevare i kjøleskapet – perfekt en-håndsmat til trilletur og ammemåltid. Oppskriften holder til en porsjon. 

Ingredienser:

  • 2 egg 
  • 0,5 dl fettfri melk 
  • 1 ts rapsolje 
  • 2 krm salt 
  • 1 krm pepper 
  • Grønnsaker, eksempel 1 tomat og ¼ brokkoli 
  • 2 lomper, tortilla eller lefse 
  • Noen skiver ost 

    Slik gjør du:

    1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper i en skål 
    2. Skyll og skiv grønnsakene 
    3. Varm en liten stekepanne på medium varme med rapsolje. Hell i eggeblandingen og topp med grønnsakene. Stek på lav varme i ca. 5 minutter med lokk eller til omeletten er gjennomstekt 
    4. Legg på 2-3 skiver ost, samt selve omeletten på den ene lompen 
    5. Legg deretter hele brødet med omeletten i stekepannen. Legg på ytterligere skiver ost og den andre lompen på toppen. Fortsett å steke på lav varme, ca. 3 minutter på hver side, så osten smelter 
    6. Del opp og server med en gang, eller oppbevar i en matboks – gjerne med litt frukt 

    Oppskrift av Evelina Söderholm 

    Les også: