Thaigryte med torsk og nudler

Thaigryte med torsk og nudler

Oppskrift
Thaigryta-Torsk-Nudlar-1

Denne oppskriften på thaigryte med torsk og nudler holder til to porsjoner og inneholder flere av de næringsstoffene man trenger når man går gravid. Fra fisken får du blant annet viktige omega-3 fettsyrer og jod, samt folat , jern og kalsium fra blant annet fullkornsnudlene og meieriproduktene. Nyt en god fiskegryte fylt med mange spennende smaker!

Ingredienser:

  • 2 porsjoner fullkornsnudler
  • 400 g torskefilet
  • 0,5 ts salt
  • ½ rødløk
  • ½ grønn paprika
  • 1 ss rapsolje
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 1,5 dl crème fraîche
  • 2 ss grønn currypasta
  • Saft og skall av ½ lime
  • ¼ finhakket rød chili
  • En neve fersk spinat

Slik gjør du:

  1. Skiv rødløk, lime og paprika, varm en panne med olje på middelhøy varme
  2. Stek løken og paprikaen til det har fått farge. Tilsett lime (saft + skall), salt, currypasta, kokosmelk og crème fraîche. La putre på svak varme i 10 minutter
  3. Kok nudler etter instruksjoner på pakken
  4. Salt og tilsett fisk, sett på lokk og la det putre på middelsvarme til fisken er klar. 6-10 minutter avhengig av størrelsen på fiskebitene
  5. Smak til med salt og pepper og topp med finhakket chili og fersk spinat
  6. Server gruten med nudlene

Oppskrift av Evelina Söderholm

Prøv også